Formula 1

Cât costă să vezi Formula 1 în România. Antena Play cu Mihai Morar comentator sau F1 TV direct de la sursă?

Sursă foto: https://twitter.com/IbrahimAlZubadi

Pentru următorii trei ani Formula 1 se vede pe alte frecvențe în România, dar nu toți fanii Marelui Circ de la noi sunt mulțumiți de oferta existentă.

Surpriză pe piața media din România. Formula 1 se mută pe altă frecvență din acest an. Verstappen, coleg de grilă cu Acces Direct și Capatos

Cel mai lung sezon din istoria Formulei 1 va fi cel din 2024, cu nu mai puțin de 24 de curse în calendar.

Un sezon care debutează la finalul acestei săptămâni pe pista din Sakhir, Bahrain, un Grand Prix care aniversează 20 de prezențe în Formula 1.

Începând cu anul 2024 și până în 2026 inclusiv Formula 1 va fi transmisă în România de Antena 1, când vine vorba de cursele principale, respectiv Antena 3 dacă vorbim de calificări.

Dacă până acum fanii se bucurau și de antrenamentele libere de vineri și sâmbătă, odată cu achiziția drepturilor TV de către Antena Group sesiune de antrenamente vor putea fi văzute doar pe platforma online Antena Play, contra cost evident.

Și aici vine întrebarea pe care mulți fani ai Formulei 1 și-o pun pe bună dreptate.

Are rost să plătești 8 euro pe lună pentru abonamentul Antena Play pentru a vedea Formula 1, printre alte programe care n-au nicio legătură cu sportul, sau e mai convenabil să mergi direct la sursă și să achiziționezi un abonament pe platforma F1 TV?

Hai să vedem care sunt costurile și diferențele, în final fiecare alegând cea mai bună variantă pentru el.

Un abonament pe o lună la F1 TV costă 8.99 euro, adică puțin mai mult decât cel de la Antena Play care e 8 euro.

Cei de la F1 TV stau mai bine pentru abonamentul pe un an de zile, pentru care fanii trebuie să plătească 74.99 euro, adică mult mai bine decât 96 de euro cât ar costa Antena Play pe un an.

Dacă pe Antena Play și Antena 1 comentariul de Formula 1 este realizat de Mihai Morar, realizatorul de radio și podcast-uri pe Youtube, la F1 TV comentariul este asigurat în limba engleză de specialiști ai competiției.

Mai mult decât atât, pe F1 TV abonații au libertatea de a-și alege o anumită camera de pe care să urmărească întreaga acțiune, dar și posibilitatea de a asculta ce canal radio dorește dintre cele care mai sunt introduse din când în când pe transmisia de la TV.

 


Cât costă să vezi Formula 1 în România. Antena Play cu Mihai Morar comentator sau F1 TV direct de la sursă?