Formula 1

Surpriză pe piața media din România. Formula 1 se mută pe altă frecvență din acest an. Verstappen, coleg de grilă cu Acces Direct și Capatos

Sursă foto: https://twitter.com/Secteur_F1

Primul sezon din istoria Formulei 1 cu 24 de curse în calendar se va vedea și în România, deși au existat numeroase speculații că fanii Marelui Circ din țara noastră vor fi privați de competiția motorizată în 2024.

Carlos Sainz, cel mai rapid pilot în ziua secundă a testelor din Bahrain

Compania Antena Group a achiziționat drepturile de televizare pentru Formula 1 în România, anunță Observator News.

Prima cursă a sezonului, Marele Premiu al Bahrainului, va fi sâmbătă, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, iar calificările de pe 1 martie, ora 18:00, pe Antena Stars și AntenaPLAY, anunță sursa citată.

În ultimii ani Formula 1 a fost transmisă în România de Digisport și Primasport, contractul expirând la finalul anului 2023.

Până la startul noului sezon piloții din Marele Circ au testat în această săptămână noile monoposturi pe circuitul din Bahrain.

Max Verstappen a fost cel mai rapid în prima zi, pentru ca în ziua secundă Carlos Sainz de la Ferrari să impună timpul etalon.

De trei ori campion mondial în ultimii trei ani, Verstappen pornește cu prima șansă și în acest an.

Un an care va marca despărțirea lui Lewis Hamilton de Mercedes, acesta urmând a pilot din 2025 pentru Scuderia Ferrari.



Surpriză pe piața media din România. Formula 1 se mută pe altă frecvență din acest an. Verstappen, coleg de grilă cu Acces Direct și Capatos