Fotbal

Viitorul ramane fara victorie in Liga 1

Inlocuirea lui Catalin Anghel cu Bogdan Arges Vintila pe banca tehnica nu a avut efectul scontat in sanul echipei Viitorul Constanta, care a fost nevoita sa se multumeasca cu o remiza, scor 0-0, in meciul de pe teren propriu cu liderul de conjunctura din Liga 1, FC Botosani.

Meciul de la Chiajna, desfasurat pe un gazon impecabil, a debutat cu trei ocazii bune de a marca a gazdelor. Initial, fostul dinamovist Mircea Axente l-a testat pe Curileac cu un sut la coltul scurt, Thiago, doua minute mai tarziu, fiind aproape sa modifice tabela dupa o pasa stralucitoare a veteranului Nicolae Dica.

In minutul 12, Axente a scapat singur spre poarta Botosaniului, ca urmare a unui serviciu perfect al lui Tosca, insa Curileac si Acsinte au amanat in-extremis deschiderea scorului.

Lazar avea sa il puna in valoare din nou pe Curileac, in minutul 24, cu un sut pe centrul portii la capatul unei patrunderi impresionante, in marginea careului.

Prima si de altfel singura ocazie din prima repriza a oaspetilor s-a consumat in minutul 41, cand Codoban l-a gasit pe Hadnagy in 8 metri scapat din marcaj, putin lipsind ca Botosaniul sa intra in avantaj la vestiare.

Repriza secunda a debutat cu o noua ocazie a lui Attila Hadnagy, care, nemarcat, a tras pe centrul portii din zona punctului cu var.

Cu un sfert de ora inainte de final, Nicolae Dica a incercat lobul din 20 de metri, insa Curileac s-a pozitionat bine si de aceasta data, neavand probleme in a retine de pe linia portii.

Ca si in meciul cu FC Vaslui, Botosaniul putea pleca de la Chiajna cu toate cele trei puncte, in conditiile in care, in minutul 86, Balauru a fost protejat de sansa la o ocazie cu repetitie a oaspetilor.

Viitorul: Balauru - Nikolov, Larie, Mitrea, Tosca - Lazar, Emerson - Thiago (Nastasie 46', Baluta 62'), Dica (Carstocea 86'), Gavra - Axente

Rezerve: Buzbuchi, Bejan, Putanu, Baluta, Carstocea, Nastasie, Serban

FC Botosani: Curileac - Patache, Dinu, Ursu (Fulop 61'), Acsinte - Codoban (I. Matei 78'), Vasvari, Tincu, Croitoru - Carjan (Tanasa 68'), Hadnagy

Rezerve: Perianu, Poverlovici, Maghici, Matei, Ghinga, Tanase, Fulop

Cartonase galbene: Mitrea 47', Emerson 70'/ Tincu 10', Croitoru 90'

Cartonase rosii:-



Viitorul ramane fara victorie in Liga 1