Stranieri

Vlad Chiriches a debutat la Tottenham cu o victorie la scor. Faza serii in meciul cu Villa

Vlad Chiriches a debutat marti seara la Tottenham, in Cupa Ligii Angliei, Turul 4, pe terenul lui Aston Villa, la Birmingham. Cel mai scump transfer din Liga 1 a inceput mai ezitant, dar apoi a aratat un meci fara greseala, castigat de Tottenham cu 4-0, o partida care a reusit si faza serii in fotbalul englez.

Chiriches a jucat marti seara primul sau meci pentru Tottenham. A intrat titular, insa in minutul 17 a gresit o pasa care era sa ii coste echipa un gol. Doar interventia portarului de la Hotspur, ramas fata in fata cu un adversar in urma pasei gresite de jucatorul roman a pastrat actiunea fara urmari.

A urmat apoi un recital al lui Tottenham, iar Vlad Chiriches a avut actiuni mai bune in care s-a remarcat printr-un joc mai linistit si fara erori.

Defoe a deschis scorul la finalul primei reprize, insa Aston Villa putea egala in debutul partii secunde. Un jucator de la Villa a fost tras de pantaloni si a ramas in chiloti in careul lui Tottenham, insa arbitrul de centru a considerat ca intervenita lui Helenius, colegul din aparare al lui Chiriches, a fost regulamentara.

Paulinho a dus scorul la 2-0, dupa un corner. Chiriches ar fi putut marca, insa Paulinho a fost putin mai bine plasat in fata romanului.

Minutul 78 a insemnat prima actiune de atac impetuoasa a lui Chirches, un sprint de peste 40 de metri din aparare pana in apropierea careului advers, incheiat cu o pasa.

Tottenham a mai inscris de doua ori pe final, prin Chandli si Defoe, aratand un meci solid si are prima sansa de calificare mai departe in Cupa Ligii.

Vlad Chiriches a demonstrat si el un meci bun, care ii deschide in fata posibilitatea unor evolutii ce ii pot aduce locul de titular permanent in defensiva lui Tottenham.



Vlad Chiriches a debutat la Tottenham cu o victorie la scor. Faza serii in meciul cu Villa