Stranieri

Vesti proaste de la Ciprian Marica

Atacantul Ciprian Marica a anuntat ca nu va putea debuta in fata propriilor suporteri la Konyaspor si ca a trebuit sa plece de urgenta in Germania.

Internationalul nostru s-a accidentat la unul dintre antrenamentele din aceasta saptamana si a devenit indisponibil pentru meciul dintre Konyaspor si Balikesirspor.

"Din pacate, am o veste proasta pentru voi toti cei care ma sustineti mereu. Mi-am dorit enorm sa debutez in fata fanilor pe noul stadion, Doamne, cat am asteptat acest moment! Soarta mi-a fost potrivnica, insa...

"In loc sa fiu pe teren, sa aduc bucurie in inimile fanilor, am ajuns in Germania la Herne. Am venit de urgenta pentru ca la antrenamentul de miercuri am suferit o lovitura la genunchiul drept si echipa medicala a decis sa fac aici investigatii mai amanuntite. Sper sa fie totul bine si sa revin la voi cu vesti bune", a scris Marica pe o retea de socializare.

Marica a marcat golul victoriei Romaniei la Pireu in partida cu Grecia din preliminariile EURO 2016, insa este suspendat pentru meciul cu Ungaria din luna octombrie.



Vesti proaste de la Ciprian Marica