Stranieri

Tatarusanu primeste trei goluri si trezeste nemultumirea suporterilor

Ciprian Tatarusanu a aparat pentru a doua oara consecutiv poarta Fiorentine in Serie A si prima data pe teren propriu, duminica, in partida cu Palermo.

Echipa din Florenta s-a impus, cu 4-3, nu fara emotii insa, iar suporterii Fiorentinei isi arata pe retelelel de socializare nemultumirea la adresa lui Tatarusanu.

Privind fiecare faza in parte lui Tatarusanu nu i se pot imputa prea multe lucruri, in primul rand pentru ca apararea celor de la Fiorentina nu este una de mare calitate si de fiecare data l-a lasat pe acesta expus.

Prima reusita a sicilienilor a venit in urma unui contraatac, mingea ajunsa la Quaison lasandu-l pe acesta singur cu Tatarusanu. 

Al doilea gol al lui Palermo a venit in urma unui balon pierdut de Fiorentina in propria jumatate, acelasi Quaison punctand din nou intr-o situatie de unu contra unu cu fostul stelist.

In fine, ultimul gol al oaspetilor a fost marcat din penalty, Tatarusanu aruncandu-se in coltul opus.

Suporterii celor de la Fiorentina au reactionat dupa meci pe retelele de socializare si din retorica acestora se observa regretul absentei lui Neto din poarta.

“Este Tatarusanu o solutie pe termen lung”, se intreaba unul dintre suporteri, pentru ca un altul sa spuna sec ca “obtinerea Europa League este imposibila” si ca “trebuie sa gasim un inlocuitor pentru Neto in saptamanile urmatoare”.

Brazilianul Neto a fost trecut pe banca de rezerve dupa ce a refuzat prelungirea contractului scadent in vara. Jucatorul este curtat de Juventus.



Tatarusanu primeste trei goluri si trezeste nemultumirea suporterilor