Stranieri

Șumudică și-a salvat pentru moment postul la Gaziantep

Sursă foto: https://twitter.com/GaziantepFK/

Antrenorul Marius Șumudică rămâne pe banca echipei turce Gaziantep după ce mai mulți jucători au pus o vorbă bună pentru păstrarea acestuia.

Printre jucătorii care au mers în audiență la patronul clubului pentru ca Marius Șumudică să fie păstrat la echipă s-au numărat Alexandru Maxim și Florin Niță, anunță Gsp.ro

În Consiliul de Administrație s-a votat cu 7 la 6 pentru demiterea lui Șumudică, dar inițiativa jucătorilor de a-l susține în continuare i-au salvat acestuia postul.

Singura ”victimă” după acest iureș a fost vicepreședintele clubului care și-a dat demisia, nefiind de acord cu păstrarea lui Șumudică pe banca tehnică a echipei din Gaziantep.

O singură victorie a obținut Gaziantep în ultimele zece etape din prima ligă a Turciei, ocupând primul loc de sub linia retrogradării.

Cu Șumudică pe bancă în al doilea mandat Gaziantep a obținut zece victorii în 26 de meciuri, pierzând alte zece partide.

Etapa următoare Gaziantep joacă împotriva celor de la Antalyaspor, echipă care a pierdut greu în deplasare cu Galatasaray, scor 2-1.



Șumudică și-a salvat pentru moment postul la Gaziantep