Stranieri

Stranierii la raport. Cum au evoluat tricolorii la echipele de club

Apropierea barajului cu Grecia pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale ne face sa fim tot mai atenti la evolutiile jucatorilor romani aflati sub contract cu echipe de peste hotare.

In weekend-ul recent incheiat fundasii romani au fost la mare cautare, dar si dinspre linia de atac vestile sunt bune.

Vlad Chiriches a bifat al doilea meci ca titular la Tottenham in Premier League si a avut o evolutie in general buna, apreciata de presa engleza.

Tot in Anglia fundasul stanga Razvan Rat a fost de asemenea integralist la West Ham United fiind desemnat cel mai bun jucator de pe teren.

Alexandru Maxim a fost extrem de activ pentru Stuttgart si a obtinut lovitura de la 11 metri din care colegul sau Ibisevic a marcat golul de 1-1 in meciul cu Nurnberg.

Bogdan Stancu a jucat toate minutele pentru Genclerbirligi in Turcia si chiar a marcat golul victoriei formatiei din Ankara in deplasarea cu Elazig. Pentru “Motan” a fost al doilea gol in acest sezon.

“Grecii” Dorin Goian si Costin Lazar au fost integralisti la echipele lor Asteras, respectiv PAOK Salonic in ultima etapa din Grecia.

La polul opus s-au situat Gabriel Torje, neconvocat in lotul lui Espanyol pentru meciul cu Levante, Gheorghe Grozav care a fost doar rezerva la Terek si Claudiu Keseru, de asemenea rezerva la Bastia in meciul cu Nice (1-0).

Bogdan Lobont a fost rezerva in a 9-a victorie consecutiva a Romei in acest sezon, dar Lobont este a doua varianta la echipa nationala dupa Tatarusanu.

Luni asteptam vesti de la Ciprian Marica, aflat in lotul lui Getafe pentru meciul cu Athletic Bilbao (live text pe onlinesport.ro de la ora 23:00) si de la Gigel Bucur, jucator aflat in lotul lui Kuban pentru meciul cu Anji.



Stranierii la raport. Cum au evoluat tricolorii la echipele de club