Stranieri

Steven Gerrard, mesaj laudativ pentru Ianis Hagi: “Un numar 10 care stie sa faca totul”

Sursă foto: https://twitter.com/RangersFC

Gheorghe Hagi a dezvaluit in presa din Italia ca a primit un mesaj din partea lui Steven Gerrard cu privire la evolutia lui Ianis Hagi.

Tanarul international roman este imprumutat de Genk la Rangers, in Scotia, un campionat unde Ianis are parte de cea mai buna evolutie din scurta sa istorie in fotbalul european.

“Daca il vezi jucand, iti dai seama ca are un talent imens. Este un numar zece care stie sa faca totul. La Fiorentina era tanar si in Italia nu exista rabdare cu jucatorii tineri”, i-a transmis Steven Gerrard lui Gheorghe Hagi, dupa cum a relatat acesta pentru publicatia italiana Corriere dello Sport.

Ianis Hagi este un talent remarcabil si aceasta scena a fost facuta pentru el. Era multa presiune pe el, tatal lui a fost in public in acaesta seara pentru prima data pe Ibrox. Are spirit de lupta in el. Nu este numai talent, este lupta. Vrea sa castige. El a fost cel care a adus magia si scanteia care ne-au readus in joc”, spusese Gerrard despre Ianis dupa cele doua goluri marcate de acesta in victoria cu Braga, scor 3-2, din Europa League.

Ianis Hagi ramane in atentia mai multor cluburi pentru perioada de transferuri din vara acestui an.

Rangers are prima optiune de transfer dupa imprumutul din ianuarie, dar echipe precum Lazio Roma si FC Sevilla si-au aratat intentia de a-l transfera pe Ianis.

Cinci milioane de euro este clauza de transfer fixata de Genk, campioane Belgiei din sezonul trecut.



Steven Gerrard, mesaj laudativ pentru Ianis Hagi: “Un numar 10 care stie sa faca totul”