Stranieri

Sansa ii surade din nou lui Rusescu

Raul Rusescu, fostul golgeter al Ligii 1, a avut parte de o surpriza de proportii din partea echipei de care este legat contractual.

 

Imprumutat in ultimii doi ani la Braga si Steaua, fara prea multe sanse de a-si demonstra calitatile la Sevilla, Rusescu a fost reprimit la antrenamentele detinatoarei Europa League.

Intrati in linie dreapta pentru pregatirea debutului in noul sezon de Primera Division, pe 21 august contra rivalilor andaluzi de la Malaga, jucatorii de la Sevilla au avut parte de doua antrenamente cu portile inchise in cursul zilei de luni.

Printre cei care si-au facut aparitia sub comanda lui Unai Emery s-a numarat si Raul Rusescu, prezenta care i-a surprins chiar si pe cei de la Estadio Deportivo, cotidianul de sport din Sevilla.

“Jucatorul si-a facut aparitia in cantonamentul echipei, unde s-a salutat cordial cu ceilalti coechipieri si cu Emery inainte de a incepe antrenamentul”, scriu cei de la Estadio Deportivo.

Fara nicio oferta pentru sezonul 2015/2016, Rusescu se va pregati momentan alaturi de clubul sau, fostul stelist avand contract pana in 2018.

sursa foto: estadiodeportivo.com


Sansa ii surade din nou lui Rusescu