Stranieri

MINUT cu MINUT Rusescu titular la debutul pentru Braga

Atacantul Raul Rusescu a fost inclus in lotul lui Sporting Braga pentru meciul de duminica seara cu Arouca din Cupa Portugaliei, faza optimilor de finala (21:15) si a inceput ca titular la debutul sau pentru echipa lusitana.

Sporting Braga - Arouca 2-0 (Felipe Pardo 4, Rafa 77)

Final de partida.

77 - Braga majoreaza avantajul de pe tabela prin Rafa la capatul unui contraatac. Alan a patruns pe stanga, sutul acestuia a fost respins in fata de portarul advers Cassio, iar Rusescu a trecut foarte aproape de gol. Mingea respinsa a ajuns la Rafa si acesta a indeplinit o simpla formalitate cu poarta goala in fata.

75 - Centrare a lui Alan de pe dreapta pentru Rusescu. Acesta incearca o noua reluare spectaculoasa, dar nu reuseste sa loveasca balonul.

72 - Oaspetii raman in inferioritate numerica dupa ce Ceballos primeste rosu direct pentru o intrare cu talpa pe tibia lui Alan.

49 - O noua sansa de gol pentru Rusescu. Gasit in careul advers de pasa lui Alan, atacantul roman intra in unghi inchis si trage in plasa laterala.

44 - Rusescu face spectacol si smulge aplauzele spectatorilor prezenti pe stadionul AXA. Baiano a centrat de pe dreapta si Rusescu a reluat cu un voleu spectaculos din centrul careului. Mingea ajunge in bratele portarul advers.

INFO: Rusescu a inceput meciul din primul minut in atacul celor de la Braga.

21:15 A inceput meciul.

Tehnicianul Jesualdo Ferreira a convocat 18 jucatori pentru meciul de pe teren propriu, iar pe lista se regaseste si Rusescu, jucator imprumutat de Braga la finalul anului trecut de la Sevilla.

Vedeti mai jos lotul celor de la Braga pentru meciul cu Arouco:

Portari: Eduardo si Cristiano

Fundasi: Elderson, Joaozinho, Baiano, Nuno Coelho, Santos, Sasso

Mijlocasi: Vukcevic, Custodio, Luiz Carlos, Mauro

Atacanti: Salvador Agra, Alan, Rafa, Edinho, Rusescu, Pardo



MINUT cu MINUT Rusescu titular la debutul pentru Braga