Stranieri

Rusescu, prezentat la Braga: "Nu pot sa promit goluri"

Raul Rusescu a intrat, vineri dimineata, in paine la noua sa echipa, Sporting Braga, si a efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului Jesualdo Ferreira.

Alaturi de Rusescu la sedinta de pregatire de vineri au mai participat si ceilalti doi jucatori transferati de Braga in aceasta perioada, Kadu si Andre Pinto.

Intervievat de presa lusitana, Rusescu a declarat ca stie multe lucruri despre noua sa formatie, care a intalnit CFR Cluj in Champions League si Pandurii in Europa League.

Raul Rusescu s-a si antrenat vineri cu Sporting Braga, iar dupa sedinta de pregatire a declarat ca "stiu cateva lucruri despre aceasta echipa mai ales ca a jucat sezonul trecut impotriva unor echipe din Romania. Nu pot sa promit goluri, dar sper sa fiu folositor aici. Golurile pentru mine ar fi extraordinare."

"Vreau sa stau aici sase luni si sa joc, dar si sa marchez pentru ca sunt atacant. Insa, ceea ce va fi vom vedea", a mai spus Rusescu.

Rusescu a fost imprumutat de Sevilla la Sporting Braga pentru urmatoarele sase luni, dupa care gruparea lusitana are drept de achizitie definitiva contra sumei de 3 milioane de euro.

Fostul golgeter al Ligii 1 a evoluat doar 8 minute in Primera Division.



Rusescu, prezentat la Braga: "Nu pot sa promit goluri"