Stranieri

Reghecampf confirma despartirea de Pintilii

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a confirmat ceea ce spusese joi seara sotia sa, Ana Maria Prodan, in legatura cu plecarea mijlocasului Mihai Pintilii de la Al Hilal.

Reghecampf a tinut sa-i multumeasca lui Pintilii pentru intelegerea de care a dat dovada fata de situatia delicata de la Al Hilal.

De la Ana Maria Prodan am aflat ca Pintilii i-a socat pe sefii lui Al Hilal cand s-a ridicat in picioare in sedinta clubului si practic s-a cerut afara de la echipa, evident pentru binele echipei.

Pintilii ocupa un loc de extracomunitar la Al Hilal, iar echipa saudita avea nevoie sa transfere in aceasta perioada un atacant de valoare din acest spatiu.

"Pentru mine a fost o decizie foarte grea. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale lui Pintilii, pentru ca a inteles aceasta situatie", a spus si Reghecampf, vineri, la Dolce Sport, confirmand practic varianta sotiei sale.

Acum, nu stim daca lucrurile au stat intocmai sunt prezentate si ca Pintilii chiar a plecat de bunavoie de la un salariu regesc practic spre nicaieri. 

Ramane de vazut in continuare unde va evolua fostul mijlocas stelist, existand chiar si varianta unei intoarcei la Steaua cel putin pana in vara.

[news-112223]



Reghecampf confirma despartirea de Pintilii