Stranieri

Radu Drăgușin a debutat la Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/SpursOfficial

Internaționalul român Radu Drăgușin a fost trecut pe foaia oficială a meciului dintre Manchester United și Tottenham, partidă programată duminică, de la ora 18:30, în Premier League. Acesta a fost introdus în minutul 85, debutând oficial pentru londonezi.

Transferat de la Genoa pentru 31 de milioane de euro, Radu Drăgușin a fost rezervă în meciul de pe Old Trafford.

Managerul Ange Postecoglu i-a preferat în centrul apărării lui Tottenham pe campionul mondial Romero și pe olandezul van der Ven.

În minutul 85, Drăgușin a fost introdus în locul lui Oliver Skipp chiar înaintea unei faze fixe.

Fundașul român a arătat personalitate încă de la prima apariție pe teren, așezându-și coechipierii în linia de apărare înaintea loviturii libere executate de Bruno Fernandes.

Apoi, la prima fază de atac, Drăgușin a primit pasă de la portar și a jucat în bandă pentru Pedro Porro. O faza de contraatac în urma căreia Tottenham a adus periculos mingea în careul lui United.

Per total, Drăgușin a jucat zece minute la debutul pentru Tottenham.

Drăgușin a ajuns la Tottenham după ce evoluase în toate meciurile acestui sezon pentru Genoa.

Prezentat ca și Drăgușin în această săptămână, atacantul german Timo Werner a început din primul minut contra lui Manchester United.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce Manchester United a condus de două ori.

Hojllund (3) și Rashford (40) au marcat pentru gazde, golurile londonezilor fiind reușite de Richarlison (19) și Betancur (46).



Radu Drăgușin a debutat la Tottenham