Stranieri

Radu Drăgușin inclus în lot pentru meciul cu Manchester United

Sursă foto: https://www.facebook.com/Totten

Transferat de puține ore la Tottenham pentru 31 de milioane de euro, fundașul Radu Drăgușin a fost inclus în lot de antrenorul Ange Postecoglu pentru meciul de campionat cu Manchester United, duminică, 14 ianuarie.

Reacția selecționerului Edi Iordănescu după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

 

Într-o conferință de presă, managerul lui Tottenham a vorbit despre cele două transferuri din această săptămână. Londonezii l-au adus sub formă de împrumut și pe atacantul german Timo Werner de la RB Leipzig.

”Sunt fericit că i-am adus pe ambii băieți. Timo cred că se potrivește bine pentru noi din punctul de vedere al jocului. Radu este asemănător. Cred că din punct de vedere fotbalistic, dar și al mediului și culturii pe care le avem, el se va potrivi foarte bine.

”Din câte am înțele ambii vor fi apți să joace. Radu a jucat săptămâna trecută și este în formă bună. Timo n-a mai jucat de ceva timp, dar a reluat antrenamentele în ultima săptămână. Amândoi sunt disponibili, ceea ce este un lucru bun pentru noi”, a declarat Postecoglu.

Tottenham joacă pe terenul lui Manchester United, duminică, de la ora 18:30.

Drăgușin va juca la Tottenham cu numărul 6 pe tricou, un număr pe care l-a avut și Vlad Chiricheș, ultimul român care a evoluat pentru londonezi.



Radu Drăgușin inclus în lot pentru meciul cu Manchester United