Stranieri

Southampton bate Manchester United pe Old Trafford cu Gardos in teren

Titular in trei din ultimele patru meciuri, fostul stelist Florin Gardos a inceput ca rezerva partida cu Manchester United de pe Old Trafford, dar a profitat de ghinionul unui coechipier si a fost trimis in teren.

Gardos a intrat in meci in minutul 20 la scorul de 0-0, dupa ce titularul Alderweireld s-a accidentat la un balon respins din propriul careu.

Southampton, cu Gardos in centrul defensivei alaturi de Fonte, a rezistat in primele 45 de minute iuresului ofensiv al gazdelor.

Gardos si-a inceput evolutia cu o ezitare, plasandu-se gresit in marcajul lui Van Persie, dar s-a remarcat dupa alte cateva minute printr-o deposedare ca la carte in fata lui Valencia.

Internationalul roman a gresit apoi o pasa inapoi si din acea eroare Di Maria ar fi putut deschide scorul. Fonte s-a repliat la timp si a blocat mingea.

Intr-un duel unu contra unu cu Rooney avand mingea la picior si atacand pe zona centrala poarta, Gardos a reusit sa-l blocheze pe atacantul englez si sa pastreze scorul egal.

Dupa o prima parte in care niciuna dintre echipe n-a avut vreun sut pe spatiul portii, iar Southampton s-a rezumat la un joc ultra defensiv, partea secunda a inceput cu "Sfintii" iesind mai mult la joc.

Gardos s-a evidentiat in minutul 57 cu o interventie decisiva din spate asupra lui Di Maria. Fara aceasta mijlocasul argentinian ar fi scapat singur cu portarul lui Soton.

Southampton avea sa dea lovitura pe Old Trafford in minutul 69 prin reusita lui Tadic, acesta marcand cu un sut pe jos din interiorul careului dupa o gafa in lant a lui Blackett.

Gazdele au ratat egalarea in minutul 77 prin Mata, al carui sut din interiorul careului a trecut putin pe langa poarta lui Southampton.

In urma acestei victorii, prima din istorie in Premier League pe terenul lui United, Southampton ramane pe patru in clasament, dar se apropie la doua puncte de echipa din Manchester.



Southampton bate Manchester United pe Old Trafford cu Gardos in teren