Stranieri

Probleme si in paradisul din Emirate. Reghecampf povesteste cum a trait perioada covid

Antrenorul Laurentiu Reghecampf traieste in aceasta perioada in Emiratele Arabe Unite si spune ca este foarte greu sa conduca antrenamentele echipei Al Wasl.

“Este foarte cald in momentul de fata. Ziua sunt 45 de grade si umiditatea este foarte mare seara. E peste 70 la suta umiditatea seara si e foarte greu sa te antrenezi in perioada asta. Nu cred ca se pune problema sa continuam (n.r. - campionatul)”, a declarat Laurentiu Reghecampf la Pro x.

“Daca vom incepe, probabil vom incepe in ultima saptamana din august, dar nu stim daca vom continua sezonul asta sau vom incepe unul nou”, a mai spus tehnicianul roman.

Reghecampf mai spune ca nu cunoaste pe nimeni care sa fi avut covid-19.

“Sincer nu am niciun prieten, nu cunosc pe nimeni care sa fi avut boala. Cred ca e un lucru pozitiv pentru familia mea. Nu este ceva de glumit, e o treaba serioasa. Si aici au fost ceva interdictii cand a crescut numarul de bolnavi. Puteam merge de dimineata de la 6 pana seara la 8 fara niciun fel de restrictie”, a mai spus Reghecampf.

Acesta crede ca cel tarziu in doua saptamani se vor redeschide restaurantele si hotelurile din Emirate, doua puncte esentiale pentru turismul in regiunea Golfului.



Probleme si in paradisul din Emirate. Reghecampf povesteste cum a trait perioada covid