Stranieri

Presa spaniola il lauda pe Marica: “E mai mult decat un nume. Si-a aratat experienta”

Primul gol marcat de Ciprian Marica la Getafe i-a atras atacantului roman laudele presei iberice. Marca si AS, cele doua mari publicatii spaniole, au relatat pe larg despre reusita atacantului roman din meciul cu Villarreal.

 

“Ciprian si-a scris numele in Primera”, au titrat cei de la Marca in cronica partidei de pe El Madrigal.

“Lasand in urma trecutul sau din Bundesliga si selectiile la echipa Romaniei, Ciprian Marica a profitat de prima oportunitate, devenind jucatorul decisiv care a adus prima infrangere pentru Villarreal pe teren propriu”, mai scrie Marca.

Marica a fost notat cu 7 de jurnalistii de la Marca, cea mai mare nota acordata pentru un jucator de la Getafe.

AS scoate in evidenta gafa mare comisa de portarul Asenjo, care le-a facut cadou primul gol celor de la Getafe lasandu-l in pozitie de finalizare pe Marica.

“Getafe a intrerupt invincibilitatea lui Villarreal pe teren propriu dupa o gafa a portarului in minutul 5. O iesire gresit a acestuia a fost speculata de Ciprian care in sfarsit si-a justificat faima cu primul sau gol in campionate”, au scris cei de la AS.

“Ciprian a fost omul meciului in prima sa partida ca titular. Romanul a demonstrat ca are experienta. A fost la locul potrivit in momentul potrivit pentru a penaliza eroarea adversarului. Golul sau a fost singura actiune notabila pentru Getafe in prima repriza”, se mai arata in cronica meciului de pe AS.

Marica a fost singurul jucator din cele doua echipe notat cu trei asi la finalul partidei.



Presa spaniola il lauda pe Marica: “E mai mult decat un nume. Si-a aratat experienta”