Stranieri

Presa araba: Laurentiu Reghecampf dat afara de la Al Hilal

Presa araba anunta ca Laurentiu Reghecampf a fost dat afara de la Al Hilal, dupa ce a pierdut finala Cupei Printului. Informatia nu a fost confirmata oficial, dar este doar o chestiune de timp pana cand va fi facut anuntul din partea conducerii clubului.

Infrangerea cu Al Ahli de vineri seara i-a fost fatala lui Reghecampf, care oricum se astepta la o demitere din momentul pierderii finalei Ligii Campionilor Asiei.

Nu mai tarziu de saptamana trecuta, tehnicianul roman si-a trimis in tara cu vaporul masina Bentley primita de la seici si mobila pe care o avea in casa de serviciu din Ryadh.

Presa araba speculeaza ca printre posibilii inlocuitori ai lui Reghecampf se numara Cosmin Olaroiu, antrenor aflat intr-o situatie dificila la Al Ahli in Emiratele Arabe Unite dupa 0-4 pe teren propriu in ultima etapa.

Favoritul suporterilor este insa fostul mare international saudit Sami Al-Jaber, dar si belgian Eric Gerets este in carti.

Cu toate acestea, site-ul oficial al lui Al Hilal noteaza sambata dupa-amiaza ca "antrenorul Laurentiu Reghecampf a dat o zi libera jucatorilor si ca acestia vor reveni la pregatire duminica".



Presa araba: Laurentiu Reghecampf dat afara de la Al Hilal