Stranieri

Pantilimon va fi titular in Premier League. Prima partida dupa 103 meciuri ca rezerva

Manuel Pellegrini, antrenorul lui Manchester City, a luat o decizie revolutionara daca tinem cont de "antecedentele" predecesorului sau Roberto Mancini si il titularizeaza pe Costel Pantilimon in Premier League dupa 103 meciuri ale romanului pe banca de rezerve. Meciul Manchester City - Norwich City este programat, sambata, de la ora 17:00, si va fi live text pe Onlinesport.ro

Gafele repetate comise de Joe Hart in ultima perioade i-au fost fatale portarului nationalei Angliei si titularului de neclintit de la Manchester City. Pus sub presiune de presa engleza, Pellegrini l-a incercat pe Pantilimon in meciul de Cupa Ligii Angliei cu Newcastle, iar internationalul roman s-a achitat excelent de sarcini.

Nu a primit gol si a avut doua interventii decisive la scorul de 0-0. City s-a impus in prelungiri cu 2-0 calificandu-se in sferturile de finala.

Dupa o zi de gandire tehnicianul sud-american l-a anuntat, vineri, pe Hart ca va fi rezerva la meciul cu Norwich City programat, sambata, in Premier League, anunta Daily Telegraph. In locul acestuia va apara Pantilimon, portar care nu a aparat la City decat in Cupa Angliei si Cupa Ligii.

Pantilimon joaca la Manchester City din sezonul 2011/2012 si abia acum are sansa debutului in Premier League.

Meciul Manchester City - Norwich City este programat, sambata, de la ora 17:00, si va fi live text pe Onlinesport.ro



Pantilimon va fi titular in Premier League. Prima partida dupa 103 meciuri ca rezerva