Stranieri

Pantilimon fara nota. Nu a avut ce apara cu West Ham

Pe vremuri, in cronicile gazetelor sportive, in dreptul unui portar prea putin incercat de-a lungul unui meci nu aparea nicio nota si se spunea ca nu a avut ce apara. Lui Costel Pantilimon I se potriveste de minune descrierea dupa meciul cu West Ham United din Cupa Ligii Angliei.

Titularizat in locul lui Joe Hart pe sistemul rotatiei posturilor din perioada mandatului lui Roberto Mancini, fostul banatean a facut act de prezenta intre buturile “cetatenilor”.

De restul s-au ocupat coechipierii sai din avanposturi, in special Negredo si Dzeko, cei doi atacanti care impreuna au marcat cinci din cele sase goluri ale confruntarii de pe Etihad Stadium.

Negredo si-a trecut in cont un hattrick cu reusite dintre cele mai spectaculoase, al doilea sau hattrick in acest sezon dupa cel reusit cu CSKA Moscova in Champions League.

Bosniacul Dzeko a regasit si el gustul golului si a bifat doua reusite prin care isi reface din cota usor stirbita in prima parte a sezonului.

Yaya Toure nu s-a lasat mai prejos si a marcat poate cel mai frumos gol al serii. Ivorianul a pornit cu mingea la picior cu cinci minute inaintea pauzei si a finalizat cu finete din interiorul careului.

Din fericire pentru el, Razvan Rat a fost doar rezerva la West Ham, privind de pe banca rezervelor cum “ciocanarii” din teren sunt serios tavaliti de niste “Cetateni” in mare pofta de joc.



Pantilimon fara nota. Nu a avut ce apara cu West Ham