Stranieri

Olaroiu blocat de chinezi

Sursă foto: https://twitter.com/titan_plus/

Cosmin Olaroiu a facut-o campioana pe Jiangsu Suning in China, dar la 185 de zile distanta de la momentul glorios echipa a disparut complet din fotbal.

Antrenorul roman si-a reziliat contractul si a deschis un dosar la TAS pentru recuperarea restantelor financiare de la un patron cu probleme.

In plus, in pofida numeroase oferte pe care le are, Olaroiu nu poate in acest moment sa semneze cu o alta echipa pana cand nu-si rezolva problemele financiare cu chinezii.

“El a avut ghinionul sa ajunga la o echipa care s-a desfiintat si care a avut un patron implicat in afaceri dubioase. Desi nu duce lipsa de oferte, Olaroiu nu poate semna cu nimeni pana cand nu-si rezolva problemele.

“Exista probleme si la Inter Milano, unde sunt salarii neplatite. Deci nu e chiar asa usor”, a comentat Gino Iorgulescu, presedintele LPF, situatia prin care trece prietenul sau Cosmin Olaroiu dupa despartirea de Jiangsu.

Compania care a detinut echipa facuta campioana de Olaroiu in China se afla si la conducerea gruparii italiene Internazionale Milano, liderul la zi din Serie A.



Olaroiu blocat de chinezi