Stranieri

Mutu si-a infruntat mentorul si a fost invins. La final s-a ales cu o poza de colectie

Sursă foto: twitter.com/adrianmutu

Antrenor la echipa secunda a clubului Al Wahda din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), Adrian Mutu l-a infruntat miercuri intr-o partida amicala pe reputatul tehnician italian Marcelo Lippi, selectionerul Chinei.

Nationala Chinei s-a impus, cu 5-3, intr-un meci scoala ce a servit drept ultima pregatire inaintea participarii la Cupa Asiei, competitie care va debuta pe 5 ianuarie chiar in Emiratele Arabe Unite.

"Astazi am jucat impotriva echipei nationale a Chinei si am avut placerea de a-l vedea pe Mister Marcelo Lippi, omul care m-a adus din Romania la Inter si care mi-a oferit sansa de a evolua alaturi de cei mai mari jucatori din lume cum ar fi Ronaldo, Roberto Baggio sau Christian Vieri", a scris Mutu pe contul sau oficial de Instagram.

China face parte din Grupa C si va intalni, in ordine, Kyrgystan (7 ianuarie), Filipine (11 ianuarie) si Coreea de Sud (16 ianuarie).

Pentru prima data in istoria de 17 editii Cupa Asiei propune pentru acest an o formula cu 24 de formatii la start, iar formatul este similar cu cel al EURO 2016.

Primele doua echipe din fiecare grupa si cele mai bune patru ocupante ale locurilor trei se califica in optimi.

Un alt element de noutate este eliminarea meciului pentru desemnarea ocupantei locului al treilea.



Mutu si-a infruntat mentorul si a fost invins. La final s-a ales cu o poza de colectie