Stranieri

Maxim ar putea ajunge langa Chiriches

Alexandru Maxim, unul dintre cei mai apreciati jucatori romani care evolueaza peste hotare, ar putea schimba echipa in vara acestui an.

Pe langa Liverpool si AC Milan, presa britanica speculeaza ca in cursa pentru achizitionarea lui Maxim a intrat mai nou si Tottenham Hotspur, echipa la care evolueaza si fundasul Vlad Chiriches.

Dezamagiti de ultima campanie de achizitii cand au fost cheltuiti cei 100 milioane de euro luati pe Gareth Bale fara a obtine rezultatele asteptate, oficialii formatiei de pe White Hart Lane doresc sa intareasca din nou lotul lui Spurs.

“Maxim ar putea pleca din Bundesliga, iar Tottenham s-a alaturat cursei pentru obtinerea semnaturii sale. Aceasta intentioneaza sa efectueze schimbari in echipa pentru sezonul viitor, dupa o campanie dezamagitoare sezonul trecut, majoritatea noilor veniti, pe bani multi, nereusind sa impresioneze”, scriu cei de la footballdirectnews.com

Tottenham se va desparti la finalul sezonului de Tim Sherwood, iar favorit sa preia echipa londoneza este Louis van Gaal, actualul selectioner al Olandei.

Acesta s-a aratat incantat de perspectiva continuarii carierei de antrenor in Bundesliga.



Maxim ar putea ajunge langa Chiriches