Stranieri

Marius Sumudica vrea la echipa nationala. Stie el ceva ce nu stim noi?

Sursă foto: https://twitter.com/kadirilusss

In prezent pe banca echipei turce Gaziantep Gazisehir, antrenorul Marius Sumudica n-ar refuza in viitor preluarea echipei nationale a Romaniei.

Ne-am putea intreba ce l-a apucat chiar acum pe Sumudica sa vorbeasca despre echipa Romaniei in plina campanie de calificare la EURO 2020.

Stie el ceva din interior despre o posibila inlocuire a lui Cosmin Contra in eventualitatea nefericita a ratarii prezentei la turneul final din vara anului viitor.

”Evident ca este o oportunitate pentru mine, dar in acest moment nu ma gandesc la echipa nationala. Insa, ca orice antrenor, sunt atras de ideea de a ajunge la un moment dat la echipa nationala”, a spus Marius Sumudica in presa din Turcia.

Tehnicianul roman a facut si o promisiune catre fanii lui Gaziantep.

”Cu siguranta vom ramane in prima liga. Este promisiunea mea catre fani”, spune Sumudica.

Gaziantep Gasisehir ocupa locul sase in Superliga turca dupa primele patru etape, cu sapte puncte adunate dupa doua victorii si un egal.

Printre victorii se numara un 3-2 contra celor de la Besiktas, dupa ce Sumudica debutase cu 0-5 in fata lui Fenerbahce.Marius Sumudica vrea la echipa nationala. Stie el ceva ce nu stim noi?