Stranieri

Marius Sumudica cucerit de Alexandru Maxim: ”Treceau cuvintele prin el”

Sursă foto: https://twitter.com/Foet247Europe/

Alexandru Maxim a debutat cu o dubla in tricoul lui Gaziantep si a impresionant pe toata lumea, inclusiv pe Marius Sumudica.

”Ma bucur pentru el. Sunt fericit si nu ma asteptam sa castig jocul asta de o asa maniera entuziasmanta. Nici acum nu realizez. Sivasspor nu a ajuns intamplator pe primul loc, joaca de trei ani impreuna, au un antrenor foarte experimentat si sa fiu sincer nu ma asteptam. Am ajuns doi jucatori, pe Maxim si pe Souza, un portughez. Am avut norocul de a aduce doi jucatori care erau in competitie. Maxim era pregatit fizic, doar ca n-avea jocuri”, a spus Sumudica la Pro x.

”Maxim e un baiat, nu neaparat ca a marcat doua goluri, dar sa renunti tu la 350.000 de euro si sa vii sa joci inseamna enorm pentru mine. El inca nu a incasat niciun ban de la noi. Si-a inchiriat un apartament, si-a cumparat televizor, receivere sa vada meciurile din Germania, din Romania. Un om foarte preocupat, echilibrat. Cei sapte ani de Bundesliga l-au schimbat. Vorbeam cu el si parca treceau cuvintele prin el. Asimila tot si pe el nu l-a interesat decat sa vina si sa joace fotbal. Vorbeste franceza, spaniola, engleza si germana”, a mai declarat Sumudica.

”Lui ii lipsea un singur lucru, meciurile, si cu mine le va avea. Echipa nationala trebuie formata din jucatori care la momentul respectiv joaca. Am vorbit cu Dica si acelasi lucru spunea si el ca la momentul meciului cu Islanda vor baga jucatorii care joaca. Ai nevoie de jucatori care la momentul respectiv sunt suta la suta”, crede Sumudica despre echipa nationala.



Marius Sumudica cucerit de Alexandru Maxim: ”Treceau cuvintele prin el”