Stranieri

Marica nu s-a lipit de gol cu Rayo Vallecano

Ciprian Marica a jucat toate minutele, duminica dupa-amiaza, in meciul dintre Getafe si Rayo Vallecano, castigat de oaspetii arenei Alfonso Perez Colloseum, cu 1-0.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Alberto Bueno in minutul 28 cu o reluare din interiorul careului.

Dupa o prima repriza in care nu s-a remarcat decat prin ciocnirea cu portarul advers Ruben din minutul 15, Marica a fost mai prezent in joc in partea secunda, atunci cand a ratat si doua bune ocazii de gol.

Prima dintre aceste oportunitati a fost consumata in minutul 57, cand Marica a primit un balon in afara careului, a avansat cativa metri cu mingea la picior si a sutat pe centrul portii in bratele lui Ruben.

Mult mai aproape de gol a fost internationalul roman in minutul 65 la centrarea lui Lafita de pe partea stanga. Bine plasat in careul advers, Marica s-a inaltat si a reluat spre poarta, dar acolo se afla acelasi Ruben care a retinut.

In pofida unei ofensive permanente in finalul meciului, Getafe nu a reusit sa egaleze si echipa lui Marica aluneca spre jumatatea clasamentului din Primera Division indepartandu-se de cupele europene.



Marica nu s-a lipit de gol cu Rayo Vallecano