Stranieri

Keseru marcheaza impotriva lui Arsenal. Tunarii revin si castiga de la 0-2

Atacantul Claudiu Keseru a marcat un gol, marti seara, in meciul pe care formatia sa, Ludogoret, il disputa pe teren propriu cu Arsenal Londra in etapa a 4-a din Liga Campionilor. Ludogoret a condus cu 2-0 dupa primul sfert de ora, insa Arsenal a intors rezultat si a castigat in final, cu 3-2.

Keseru a inscris pentru 2-0 in minutul 15 din pasa lui Jonathan Cafu, jucator care deschisese scorul trei minute mai devreme.

Wenderson a centrat de pe dreapta in minutul 12 si Cafu a deviat in poarta dintr-o aglomeratie de jucatori pentru 1-0.

Dupa trei minute acelasi Cafu a primit in marginea careului si l-a servit ideal in gura portii pe Keseru, iar acesta a pus latul la coltul scurt dubland avantajul campioanei Bulgariei.

Arsenal a revenit in meci dupa doar cinci minute prin elvetianul Xhaqa. Excelent gasit in centrul careul de o minge intoarsa de Ozil, jucatorul adus in vara pentru 35 milioane de lire sterline de la Borussia M'Gladbach a trimis din prima la firul ierbii reducand din diferenta.

Tunarii au egalat cu trei minute inaintea pauzei prin Giroud la o excelenta centrare a lui Ramsey din flancul drept. Portarul Borjan a avut o iesire gresita si Giroud a pus capul pentru 2-2.

In partea secunda ambele echipe au jucat la rezultat si Wanderson a irosit doua mari ocazii pentru Ludogoret in minutele 63 si 65.

Keseru a fost inlocuit cu Misjdian in minutul 80, iar Arsenal a dat lovitura pe contraatac cu trei minute inaintea finalului prin Ozil. Acesta a ridiculizat apararea lui Ludogoret, ridicand mingea peste portar si apoi punandu-i la pamant dintr-o fenta pe cei doi stoperi, unul dintre acestia fiind Moti.

Victorie asadar cu 3-2 pentru Arsenal, dupa ce Ludogoret a avut 2-0 in primul sfert de ora al meciului de la Sofia.

Paris Saint Germain a invins-o pe FC Basel, cu 2-1, in cealalta partida a grupei cu un gol marcat de Meunier in minutul 90.

Arsenal si PSG au fiecare cate 10 puncte si sunt deja calificate in optimile de finala.



Keseru marcheaza impotriva lui Arsenal. Tunarii revin si castiga de la 0-2