Stranieri

Ianis Hagi intre Rangers si Lazio

Sursă foto: https://twitter.com/DR_Rangers/

Viitorul internationalului roman Ianis Hagi se va decide in aceasta vara.

Jucatorul in varsta de 21 ani este disputat de Glasgow Rangers, club la care evolueaza sub forma de imprumut de la Genk, si echipa italiana Lazio Roma.

Ianis s-a integrat bine la Rangers si pare ca este un club care se potriveste profilului sau, dar in acelasi timp mirajul revenirii in Serie A nu poate fi neglijat.

“Hagi este decis să rămână pe Ibrox, iar antrenorul Steven Gerrard speră la rândul său să ajungă la un transfer definitiv. Însă, directorul de fotbal al lui Rangers, Ross Wilson, recunoaşte că actuala criză a coronavirusului a dus la o anumită incertitudine pe piaţa transferurilor în această vară”, scriu cei de la The Scottish Sun.

“Lazio este în alertă, în cazul în care Rangers alege să nu apese trăgaciul. Echipa din Serie A doreşte un nou playmaker. directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, preferă un transfer al lui Hagi, jucător în vârstă de 21 ani. Rangers rămâne în pole position pentru semnătura acestuia, după ce românul a devenit un favorit al fanilor de pe Ibrok”, mai scris sursa de mai sus.

Ianis Hagi si presiunea numelui sau

“Din prima zi pot spune ca m-am nasut cu presiune. Oriunde am mers, orice am facut in viata mea, am fost intotdeauna comparat cu tatal meu. Si presiunea a fost acolo”, a declarat Ianis Hagi pentru Daily Mail.

“Presiunea care vine imi ofera adrenalina si ambitia de care am nevoie pentru a merge inainte in fiecare zi. Tatal meu mi-a spus ca ambitia face intotdeauna diferenta, iar ambitia mea este sa ma antrenez intotdeauna mai mult decat ceilalti, mai mult decat oricine”, a mai spus Ianis Hagi.



Ianis Hagi intre Rangers si Lazio