Stranieri

Ianis Hagi a prins finalul în teren la Barcelona - Alaves. Un meci în care echipa bască a deschis scorul în secunda 18!

Sursă foto: https://twitter.com/thegersnewshub

FC Barcelona a întors rezultatul pe teren propriu în disputa cu Deportivo Alaves și a câștigat în cele din urmă, cu 2-1. Ianis Hagi a fost rezervă și a intrat pe finalul meciului.

Samuel Omorodion a deschis scorul pentru Alaves în secunda 18 a meciului, după ce Barcelona a pierdut mingea prin Ilkay Gundogan pe faza de construcție.

Barcelona a fost ocrotită de șansă la reluarea aceluiași Omorodion (19 ani) în bara transversală după o fază de contraatac.

În partea secundă, Barcelona avea să întoarcă rezultatul prin atacantul golgeter Robert Lewandowski.

Polonezul a egalat în minutul 53 cu o spectaculoasă lovitură de cap din centrul careului la centrarea oferită de Jules Kounde din flancul drept.

Același Lewandowski a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 78, pentru 2-1 scor care avea să rămână până la final.

Ianis Hagi a fost introdus în teren imediat după golul doi al formației blaugrana.

Acesta a avut două acțiuni ofensive importante. La prima a centrat prea scurt, iar la a doua încercarea mingea a ajuns la colegul urcat în careul advers.

La ultima fază a meciului Ianis Hagi a centrat dintr-o lovitură liberă și mingea i-a căzut pe mână lui Oriol Romeu, dar mai înainte fusese un offside.

FC Barcelona rămâne pe locul trei în clasament, în timp ce Alaves ocupă locul 14.



Ianis Hagi a prins finalul în teren la Barcelona - Alaves. Un meci în care echipa bască a deschis scorul în secunda 18!