Stranieri

Hagi revine in carti la Galatasaray

Italianul Cesare Prandelli are zilele numarate pe banca tehnica a echipei Galatasaray Istanbul, iar presa din peninsula se grabeste sa-l anunte deja pe Gica Hagi in postura de favorit la preluarea echipei turce.

“Fostul antrenor al nationalei Italiei nu a avut un impact pozitiv, iar echipa nu a progresat. Sunt contacte indirecte cu Valeri Karpin pentru succesiune, dar nu este o pista usoara. Asa ca prima solutie este Gheorghe Hagi. Daca Prandelli pleaca, la Galatasaray va sosi Hagi", scriu cei de la tuttomercatoweb.it

Intr-adevar, Hagi are in persoana rusului Valeri Karpin un concurent puternic, iar presa turca il plaseaza pe fostul jucator de la Celta Vigo in postura de favorit.

Karpin a antrenat in trecut pe Spartak Moscova, iar acum se afla pe banca spaniolilor de la Real Mallorca.

Hagi a mai pregatit Galatasaray in doua randuri. In sezonul 2004-2005, cand a cucerit de altfel si Cupa Turciei, singurul sau trofeu ca antrenor, si apoi in sezonul 2010-2011, cand a plecat dupa un parcurs modest.

Fostul capitan al echipei nationale a Romaniei nu si-a ascuns niciodata intentia de a-si relansa cariera de antrenor, iar din aceasta toamna a inceput sa se implice la Viitorul ca manager general.



Hagi revine in carti la Galatasaray