Stranieri

Florin Andone, prezentat la noua lui echipa: "Vreau sa raman aici mult timp"

Sursă foto: https://twitter.com/UDLP_Oficial/

Internationalul Florin Andone este oficial noul jucator al formatiei spaniole UD Las Palmas, formatie care evolueaza in a doua liga.

"Este o echipa pe care am respectat-o mereu. Am jucat de doua ori aici impotriva lui Las Palmas, mi-au placut fanii si stadionul. Ma bucur sa fiu aici.

"Avem un lot cu jucatori foarte buni, dar trebuie sa fim modesti si atenti, pentru ca este un sezon lung. Competitia este benefica si sunt obisnuit cu ea", a declarat Florin Andone.

Atacantul roman a vorbit si despre forma sa, tinand cont ca n-a mai evoluat din februarie, cand fusese imprumutat la Cadiz.

"Am facut pregatirea din presezon cu Brighton, dar nu am jucat deloc. Antrenamentele nu sunt la fel ca meciurile. Ma simt ca acasa aici si sper sa raman pentru mult timp", a mai spus Andone.

Brighton a renuntat in aceasta vara la contractul cu Florin Andone.

Internationalul roman a fost legitimat de Brighton in 2018, dar nu a prins decat 30 de meciuri in tricoul alb-albastru.

Sase goluri a marcat Andone pentru Brighton, club care l-a imprumutat de mai multe ori in ultimii ani la Galatasaray si Cadiz.

Andone (29 de ani) isi va continua cariera in Spania la UD Las Palmas, echipa care a incheiat pe locul patru sezonul precedent in Segunda Division si care a ajuns pana in semifinalele playoff-ului de promovare.



Florin Andone, prezentat la noua lui echipa: "Vreau sa raman aici mult timp"