Stranieri

Echipa la care Ianis Hagi are interzis sa ajunga

Sursă foto: https://twitter.com/RangersFC

Imprumutat pentru restul sezonului la Glasgow Rangers, tanarul international Ianis Hagi face obiectul a numeroase speculatii pe piata transferurilor.

Aflat pe lista de interes a unor echipe precum Lazio Roma, Tottenham si chiar Real Madrid, Ianis Hagi este dorit si in Turcia.

Publicatia Fotomac scrie ca Ianis Hagi ar putea ajunge la Fenerbahce daca trecerea lui Razvan Lucescu pe banca formatiei din Istanbul se va concretiza.

Aceeasi sursa noteaza insa ca transferul lui Ianis la Fenerbahce este unul putin probabil dintr-un motiv foarte simplu.

Ianis s-a nascut la Istanbul cand tatal sau, Gheorghe Hagi, imbraca tricoul lui Galatasaray, marea rivala a celor de la Fener.

“Lui Ianis Hagi I s-a interzis de catre tatal sau sa mearga la Fenerbahce, iar Ianis este suporterul lui Galatasaray”, scriu cei de la Fotomac.

Ianis Hagi apartine de clubul belgian Genk si are o clauza de transfer in valoare de 5 milioane de euro.

Cei de la Glasgow Rangers si-au aratat disponibilitatea de a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi dupa acest sezon.

Rangers, prima optiune

Tanarul jucator roman a fost imprumutat de Genk in ianuarie la Glasgow Rangers, unde a reusit sa se impuna rapid printre titularii lui Steven Gerrard.

Ianis Hagi va ajunge printre primii zece jucatori din istoria lui Rangers dupa suma de transfer.

Graba celor de la Rangers este determinata de evolutiile jucatorului, dar si de interesul manifestat de Lazio si Real Madrid.

12 meciuri a jucat Ianis Hagi pana acum pentru Rangers, reusind sa marcheze trei goluri.

Simte presiunea numelui

“Din prima zi pot spune ca m-am nasut cu presiune. Oriunde am mers, orice am facut in viata mea, am fost intotdeauna comparat cu tatal meu. Si presiunea a fost acolo”, a declarat Ianis Hagi pentru Daily Mail.

“Presiunea care vine imi ofera adrenalina si ambitia de care am nevoie pentru a merge inainte in fiecare zi. Tatal meu mi-a spus ca ambitia face intotdeauna diferenta, iar ambitia mea este sa ma antrenez intotdeauna mai mult decat ceilalti, mai mult decat oricine”, a mai spus Ianis Hai.



Echipa la care Ianis Hagi are interzis sa ajunga