Stranieri

Piturca vrea s-o stearga din desert. Mesaj pentru arabi: nu il dati afara, tineti-l acolo!

Victor Piturca are rezultate slabe la echipa sa din zona araba, iar vocile care spun ca acesta este aproape sa paraseasca desertul sunt din ce in ce mai multe. El ar fi putut premedita gestul, dorind sa incaseze cateva milioane de dolari si sa spele putina dupa doar cateva luni, dat afara din cauza rezultatelor proaste. 

Dumitru Dragomir este de parere ca Victor Piturca vrea sa isi ia banii si sa vina acasa, dar nu pentru acest gest in sine, ci pentru ca vezi doamne Piti nu are echipa.

“Imi pare rau ca nu are rezultate, chiar daca relatiile mele cu ele nu au fost bune. Daca n-are rezultate nu e vina noastra. Inseamna ca nu are echipa, ca el nu e antrenor prost. El doreste sa-si ia banii si sa vina acasa”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

Un om al tabieturilor si foarte comod, Piturca nu a fost niciodata un fan al zonei arabe, al nisipului care intra oricand pe oriunde si al temperaturilor de cuptor. Avid de bani, asa cum il stiu toti, este foarte posibil ca Piti sa fi premeditat o actiune rapida: sa semneze un contract mare, sa obtina rezultate slabe si sa forteze concedierea. In schimb, sa ii "faca" pe arabi, sa incaseze cateva milioane de dolari - salariul pe un an - pentru nici trei luni petrecute la nisip. 

Nu, Piturca trebuie sa se bronzeze acolo doi ani, macar sa merite milioanele arabilor, nu sa ii pacaleasca in acest hal. Poate mai mult decat sa piarda pe banda rulanta, asta e clar, Piti nu e asa de prost. 

De aceea, arabii ar trebui sa il tina acolo, sa il oblige sa castige, sa nu ii mai pacaleasca, sa nu il lase sa plece pana nu isi indeplineste obiectivele si sa ii iasa pe nas cei doi ani semnati in desert. 

De cand a preluat-o pe Al Ittihad Piturca nu a obtinut inca nicio victorie pe banca echipei din Jeddah. Piturca poate mai mult si trebuie pus la treaba, mai are mult de stat acolo. El trebuie sa demonstreze, asa cum au spus arabii la semnarea contractului, ca este "unul dintre cel mai mari antrenori din Europa".



Piturca vrea s-o stearga din desert. Mesaj pentru arabi: nu il dati afara, tineti-l acolo!