Stranieri

Dorinel Munteanu a pus frana liderului din Rusia

Kuban Krasnodar a fost aproape de victorie, duminica seara, in fata lui Spartak Moscova, liderul la zi din campionatul Rusiei.

La primul meci in campionat pe banca tehnica a celor de la Kuban dupa ce si-a rezolvat litigiul cu Mordovia Saransk, Dorinel Munteanu a avut parte de un test de foc pe teren propriu.

Spartak Moscova a venit la Krasnodar cu punctaj maxim dupa primele trei etape si, mai mult decat atat, oamenii lui Valeri Karpin au deschis scorul in minutul 30 prin Emenike. Acesta a finalizat cu capul din centrarea lui Jurado.

Dorinel Munteanu a mutat inspirat in debutul reprizei secunde si l-a schimbat pe Djibril Cisse cu Ibrahima Balde.

Senegalezul nu a irosit increderea antrenorului roman si dupa numai 12 minute a restabilit egalitatea. Patru minutea mai tarziu Kuban trecea la conducere dupa reusita brazilianului Xandao.

Spartak a revenit in atac si dupa armeanul Movsisyan avea sa restabileasca egalitatea cand mai ramasesera 15 minute pana la finalul intalnirii.

Pentru Spartak Moscova, echipa care a demolat etapa trecuta Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, cu un aspru 4-1, acestea sunt primele puncte pierdute in acest sezon.

Kuban ocupa locul 7 in clasament, cu 6 puncte in patru meciuri.

Atacantul roman Gigel Bucur a jucat toate minutele la Kuban Krasnodar.



Dorinel Munteanu a pus frana liderului din Rusia