Stranieri

Dennis Man s-a accidentat in meciul cu Inter din Cupa Italiei. Formatia din Milano s-a calificat in sferturi dupa prelungiri

Sursă foto: https://twitter.com/ParmaCalcio_en/

Internazionale Milano a revenit de la 0-1 la pauza cu Parma romanilor Dennis Man si Valentin Mihaila, si a devenit prima echipa calificata in sferturile de finala din Cupa Italiei.

Dennis Man a inceput ca titular pentru Parma, insa a parasit terenul accidentat dupa numai 24 de minute, acuzand dureri la coapsa dreapta. Potrivit presei italiene accidentarea nu este una grava, insa antrenorul nu a dorit sa forteze si l-a retras pe Man.

De ghinionul lui Man a profitat croatul Juric, inlocuitorul internationalului roman deschizand scorul pe Stadionul Giuseppe Meazza cu o executie spectaculoasa, in minutul 31.

Un avantaj de care Parma, formatie din Serie B, a tinut pana in minutul 88, cand campionul mondial Lautaro Martinez a adus egalarea pentru Inter.

Meciul a intrat astfel in prelungiri, iar Inter avea sa treaca in avantaj prin reusita lui Acerbi, in minutul 110. Acesta intrase la gazde in locul lui D’Ambrosio cu noua minute inaintea epuizarii celor 90 regulamentare.

La Parma a evoluat din minutul 81 si Valentin Mihaila, acesta inlocuindu-l pe Sohm.

Poarta Parmei a fost aparata de legendarul Gianluigi Buffon, un jucator care pe 28 ianuarie va implini 45 de ani!

Inter joaca in sferturi cu invingatoarea meciului dintre Atalanta si Spezia, partida programata in 19 ianuarie.

In optimile Cupei Italiei mai sunt programate meciurile: Milan – Torino, Fiorentina – Sampdoria, Roma – Genoa, Napoli – Cremonese, Lazio – Bologna si Juventus – Monza.



Dennis Man s-a accidentat in meciul cu Inter din Cupa Italiei. Formatia din Milano s-a calificat in sferturi dupa prelungiri