Stranieri

Decizia de inchisoare cu executare pentru Cosmin Olaroiu s-a amanat

Curtea de Apel din Abu Dhabi a decis amanarea pentru 20 aprilie a deciziei in cazul lui Cosmin Olaroiu, in care clubul Al Ain cere inchisoare cu executare pentru antrenorul roman.

Amanarea a survenit si pentru ca Olaroiu nu a fost prezent la termenul de pe 24 martie, el urmand sa fie audiat pe 20 aprilie.

Oli a primit trei luni de inchisoare cu suspendare ca pedeapsa in procesul intentat de Al Ain pentru declaratii defaimatoare. Clubl a facut apel la aceasta decizie si solicita trei ani de inchisoare cu executare, urmati de expulzarea lui Olaroiu de pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Olaroiu a pledat nevinovat in procesul cu fost sau club, Al Ain. Romanul a fost acuzat de calomnie si amenintat cu expulzarea de seicul Abdullah bin Mohammed bin Khalid, in urma unor declaratii facute dupa plecarea de la Al Ain.

[news-104858]

Secul s-a simtit foarte jignit dupa plecarea lui Olaroiu, cand romanul a afirmat la scurt timp de la despartire ca "daca vor castiga si vor lua despagubi de la mine sa foloseasca banii ca sa schimbe echipamentul jucatorilor dupa doi ani". Pentru aceste cuvinte din care s-a inteles ca seicul si cei de Al Ain sunt saraci seicul vrea ca Oli sa fie incarcerat trei ani si apoi expulzat.



Decizia de inchisoare cu executare pentru Cosmin Olaroiu s-a amanat