Stranieri

Dan Petrescu pierde derby-ul cu Lokomotiv si sansa apropierii de podium

Mare ocazie ratata de Dynamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, de a se apropia la doar un punct de podiumul din Rusia dupa infrangerea suferita, scor 0-1, in deplasare cu Lokomotiv Moscova.

Echipa antrenata de Dan Petrescu nu a jucat rau si chiar a dominat inceputul reprizei secunde, cand au ratat si cele mai mari ocazii ale meciului.

O eroare in apararea lui Dynamo a fost de ajuns pentru a-i da posiblitatea lui Dame N’Doye sa suteze decisiv in minutul 65.

Jucatorul senegalez a mai ratat o mare ocazie inainte de a parasi terenul in minutul 85 cand, dupa un contraatac purtat in partea stanga, a trimis in bara.

Dynamo a inceput prudent meciul si a practic un joc de asteptare in prima repriza. Dupa revenirea de la cabine jucatorii lui Petrescu au preluat initiativa si au amenintat serios poarta adversa.

Cea mai mare ocazie i-a apartinut maghiarului Dzudzsak, acesta ratand de putin deschiderea scorului dintr-o lovitura libera executata din marginea careului.

Pe finalul intalnirii, in disperare de cauza pentru a evita infrangerea si a obtine cel putin un punct din aceasta deplasare, Petrescu a fortat ofensiva cu trei atacanti, alaturi de titularul Kuranyi trimitandu-i in teren pe Smolov si Voronin.

Acesta din urma s-a aflat la originea ultimei faze ofensive a meciului, insa a preferat un lob din afara careului in locul unui sut sanatos.

George Florescu a ramas pe banca de rezerve tot meciul la Dynamo.



Dan Petrescu pierde derby-ul cu Lokomotiv si sansa apropierii de podium