Stranieri

Dan Petrescu, legat de caloriferul lui Dinamo Moscova

Dan Petrescu ar vrea sa plece de la Dinamo Moscova, insa nu poate, avand o clauza foarte mare "pe care nici macar cluburile arabe nu ar putea-o plati".

Dan Petrescu nu se mai simte bine la Moscova si ar vrea sa paraseasca pe Dinamo. Echipa nu mai are bani de transferuri, iar Dan Petrescu nu gaseste motivatia sa continue. Avand oferte din strainatate, din Arabia Saudita, tentante din punct de vedere financiar, "Bursucul" ar pleca, insa mai are doi ani de contract cu o clauza imensa de reziliere.

"Nu stiu daca raman! Chiar daca mai am doi ani de contract cu Dinamo, e posibil sa plec, se intample orice. Eu vreau rezultate si am pus niste conditii, doresc niste transferuri. Daca nu ma dau ei afara, eu nu plec, nu am cum pentru ca am un contract. Pot confirma ca am niste oferte de la arabi, dar nu cred ca nici macar ei pot plati suma din clauza de reziliere. La Dinamo s-au investit foarte multi bani inaintea mea, iar acum eu trag ponoasele. Se cere o performanta pe care nu o pot face, pentru ca nu mai sunt bani", a spus Petrescu la Digi Sport, aaugand ca nu ar refuza jucatori din Liga 1, daca ar veni liberi de contract.



Dan Petrescu, legat de caloriferul lui Dinamo Moscova