Stranieri

Dan Petrescu i-a dedicat victoria cu CSKA Moscova lui Gica Popescu

Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, a facut spectacol la primul meci oficial din 2014 si a invins campioana CSKA Moscova dupa ce a revenit de la 0-2 la pauza.

In final Dinamo s-a impus cu 4-2 si ramane in lupta pentru titlul din Rusia, iar "Bursucul" a tinut sa-i dedice victoria lui Gica Popescu, fostul sau coleg de la echipa nationala aflat in inchisoare in urma condamnarii din Dosarul Transferurilor.

"Vreau sa dedic aceasta victorie prietenilor mei, in special lui Gica Popescu, un prieten foarte apropiat mie. Acestia traverseaza o perioada dificila si sunt bucuros sa fiu alaturi de ei. Intotdeauna le voi acorda sprijinul meu", a dedicat Petrescu intr-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului moscovit.

Dan Petrescu a vorbit si despre meciul cu CSKA Moscova, considerand ca echipa sa a reusit o partida mare dupa ce a fost condusa la pauza cu doua goluri diferenta.

"O victorie foarte importanta pentru noi, deoarece am jucat impotriva campioanei. Dupa prima repriza nu ne-a fost deloc usor sa intoarcem rezultat, dar ne-am adunat la pauza si in 15 minute am reusit sa marcam trei goluri, pentru ca la final sa inchidem jocul cu a patra reusita", a concluzionat Petrescu.

Dinamo Moscova este pe patru in Rusia, iar Dan Petrescu nu s-a aflat niciodata mai aproape de titlu cum este acum.

[news-105343]


Dan Petrescu i-a dedicat victoria cu CSKA Moscova lui Gica Popescu