Stranieri

Dan Petrescu, criticat aspru dupa ultima infrangere

Din ce in ce mai mult voci il contesta pe Dan Petrescu, antrenorul echipei Dinamo Moscova, pentru rezultatele neconvingatoare din acest sezon.

Valery Reinhold, un fost campion al URSS cu Dinamo Moscova in anii 60, l-a criticat dur pe Dan Petrescu dupa esecul inregistrat in fata celor de la Amkar Perm in ultima etapa din Rusia.

“El nu a fost adus la Dinamo pentru aceste rezultate. Pentru locul 7 se putea gasi si un antrenor din Rusia. Sabia lui Damocles este deasupra lui. Acest clovn trebuie dat afara, singura lui preocupare fiind sa faca polemica in jurul lui”, a comentat Reinhold pentru presa din Rusia.

Dan Petrescu a iesit de multe ori in evidenta cu atitudinea sa colerica la adresa arbitrajelor, iar dupa intarirea masiva a lotului in aceasta toamna cu jucatori adusi de la Anji presa moscovita ii reproseaza tehnicianului roman ca nu a reusit sa integreze suficient de bine jucatorii sositi recent.

Dinamo Moscova ocupa in prezent locul 7 dupa 14 etape fiind la un punct de ultimul loc care asigura prezenta in Europa League, la sapte de Champions League si la 12 de liderul Zenit.



Dan Petrescu, criticat aspru dupa ultima infrangere