Stranieri

Costel Galca stie cum sa bata Realul pe Bernabeu

Costel Galca, antrenorul echipei Espanol Barcelona, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa ca stie cum sa o invinga pe Real Madrid, in meciul de duminica de pe Stadionul Santiago Bernabeu.

Tehnicianul roman crede in sansele sale si stie ce are de facut: "Avem sperante, desi in lot sunt mai multe accidentari. Am pregatit partida pentru a scoate un rezultat bun la Madrid. Le-am spus jucatorilor sa intre pe teren si sa joace. Vrem sa facem cum se poate mai bine", a spus Galca la conferinta de presa de sambata.

"Nu ne putem compara cu Real Madrid, ei au o echipa cu un lot mai mare si de mai buna calitate. Insa trebuie sa mergem cu credinta si chef de joc. Trebuie sa fim organizati", a mai spus el.

"Vrem un rezultat bun, pentru ca un astfel de meci ne poate da incredere mai departe. Avem planul clar si vom lupta pentru a le pune in aplicare. Mergem cu crezul ca vom reusi un rezultat bun pe Bernabeu. Jucatorii sunt motivati, trebuie sa ne aparam bine si sa profitam de spatii", a incheiat el. 

Real Madrid - Espanyol Barcelona are loc duminica, de la ora 21:30.



Costel Galca stie cum sa bata Realul pe Bernabeu