Stranieri

Cosmin Olaroiu pierde la TAS si este la un pas sa fie expulzat din Emirate

Cosmin Olaroiu a pierdut joi procesul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv in care contesta plecarea sa de la Al Ain. Cu acest rezultat defavorabil, Olaroiu revine la judecata in Emiratele Arabe Unitea, acolo unde pe 15 ianuarie ar putea primi vestea ca trebuie sa paraseasca tara.

TAS a considerat la fel ca si instantele arabe ca Oli a rupa unilateral si abuziv contractul cu Al Ain, echipa cu care castigase in premiera pentru Emirate doua titluri la rand, plecand la rivalii de la Al Ahli pentru un salariu mai mare.

S-a decis joi de asemenea ca Olaroiu sa primeasca o pedeapsa de 100.000 de euro si sa ramana cu suspendarea de sase luni decisa de arabi, anunta siteul super.ae.

Cele 5 milioane de euro pe an oferite de Al Ahli l-au orbit pe Olaroiu care a nesocitit angajamentul semnat cu Al Ain pana in iunie 2014.

Pe 15 ianuarie, Olaroiu va aparea din nou in fata instantelor arabe care ar putea decide in plus si expulzarea sa. Masura extrama vine ca urmare a unei jigniri pe care Oli a adresat-o celor de la Al Ain. Romanul a spus cand a aflat ca Al Ain il da in judecata ca "daca vor castiga si vor lua despagubi de la mine sa foloseasca banii ca sa schimbe echipamentul jucatorilor dupa doi ani".

Al Ain a considerat acest lucru o jignire suprema si ii cere lui Oli 5.000.000 de euro despagubiri si expulzarea sa in Emirate. Totul se va decide la mijlocul lui ianuarie.



Cosmin Olaroiu pierde la TAS si este la un pas sa fie expulzat din Emirate