Stranieri

Chivu ar putea deveni coleg cu Chiriches

Presa italiana anunta ca fundasul Cristian Chivu ar putea semna un contract cu Tottenham Hotspur pentru sezonul viitor, daca problemele sale la picior vor fi rezolvate.

Publicatia ilsussidiario.net scrie ca trecerea lui Chivu la Tottenham ar putea fi favorizata de relatia pe care fostul international o are cu Franco Baldini, directorul sportiv al londonezilor, de pe vremea cand cei doi aparau culorile clubului AS Roma.

“Oficialul clubului londonez il cunoaste foarte bine pe fostul component al nationalei Romanei si ar fi gata sa-i ofere un contract anual, cu o eventuala optiune de prelungire pentru inca unul, in functie de numarul de prezente pe teren", anunta sursa citata.

Chivu a fost operat de patru ori in ultimul an si jumatate la degetul mare de la piciorul drept, ultima data in luna februarie din acest an.

Chivu nu a mai disputat un meci oficial din luna mai a anului trecut si multe voci din anturajul fostului capitan al echipei nationale au anuntat drept iminenta retragerea acestuia din fotbal.



Chivu ar putea deveni coleg cu Chiriches