Stranieri

Chiriches pus la zid de englezi: ”Cum a fost posibil asa ceva?”

Sursă foto: https://twitter.com/premierleague/

Pentru Steaua Bucuresti, asa cum se numea la vremea respectiva, transferul lui Vlad Chiriches in Premier League a reprezentat o adevarata lovitura.

Evolutiile slabe din teren, escapadele bahice din afara acestuia si plecarea inainte de a fi realizat ceva notabil n-au fost insa uitate de englezi.

Vlad Chiriches apare intr-un top al celor mai slabe transferuri realizate de Tottenham dupa tunul dat prin cedarea lui Gareth Bale la Real Madrid.

”Fara indoiala cel mai rau dintre toate. Cum Dumnezeu a reusit Steaua Bucuresti sa obtina 8.5 milioane de lire sterline este un miracol pentru noi”, se intraba cei de la Talksport.

Spre deosebire de fostul sau coleg Paulinho, englezii remarca totusi ca Chiriches a prins dupa Tottenham un contract la Napoli adunand aproaep 50 de meciuri pentru gruparea italiana.

Viitorul lui Chiriches in fotbalul mare este unul mai degraba indoielnic, cred cei de la sursa mentionata anterior.

”Acum imprumutat la Sassuolo, nu vedem cum si-ar putea redresa cariera”, se incheie analiza despre Chiriches.

Vlad Chiriches semna pentru Tottenham in 2013 pentru un salariu de 1.2 milioane de lire sterline pe sezon.

Doi ani mai tarziu era transferat la Napoli in schimbul a 7 milioane de euro dupa ce jucase totusi 43 de meciuri pentru Tottenham, cu doua goluri marcate.Chiriches pus la zid de englezi: ”Cum a fost posibil asa ceva?”