Stranieri

Chiriches ar putea avea un antrenor de top: Loius Van Gaal

Actualul antrenor al lui Tottenham, Tim Sherwood, ar fi pierdut suportul patronului echipei, Daniel Levy, anunta presa britanica de duminica. In locul sau ar putea veni Loius Van Gaal.

Rezultatele de sub comanda lui Sherwood nu au adus multumirea lui Levy. Sperantele ca acest tehnician sa ramana la Tottenham sunt din ce in ce mai mici, iar Louis Van Gaal asteapta sa il inclocuiasca.

Levy a fost si este un suporter al lui Sherwood, si nu de azi de ieri. Insa, de cand lucreaza propriu-zis cu el, patronul de la Spurs nu este impresaionat de stilul sau de manager.

Sherwood nu ar urma sa fie dat afara, ci sa primeasca un post sub Louis Van Gaal, care a declarat public dorinta de a antrena in Premier League din sezonul viitor.

[news-104485]

Spurs a castigat cinci din cele sase meciuri de campionat cu Sherwood la comanda, insa a fost invinsa acasa cu 5-1 de Manchester City, micsorandu-si sansele de a juca in Liga Campionilor.

Sherwood este un atrenor transant la nivelul stabilirii echipei si selectiilor, iar acest lucru i-a suparat pe jucatorii ramasi in afara lotului sau al primului 11. Nemultumirile de la vestiar i-au ridicat lui Levy  intrebarea despre viabilitatea folosirii lui Sherwood pe termen lung.

De exemplu, folosirea lui Nabil Bentaleb in meciul cu City si evolutia lui slaba au creat discutii in vestiar legate de jucatorii cu mai multa experienta ramasi pe tusa si care ar trebui de fapt folositi.

In ceea ce il priveste pe Van Gaal, acesta nu si-a ascuns dorinta de a veni in Premier League: "Daca sunt in contact cu Spurs? Va veni un moment in care voi putea discuta despre asta."

"Uitati-va la CV-ul meu. Am castigat trofee in fiecare sezon la echipele de club la care am fost. Sunt un castigator care doreste trofee. De aceea nu mai vreau sa antrenez echipe nationale unde ma intalnesc cu jucatorii de opt ori pe an."

Van Gaal a discutat cu Levy in decembrie, iar venirea sa ar putea avea loc dupa Cupa Mondiala din Brazilia.

[news-104362]



Chiriches ar putea avea un antrenor de top: Loius Van Gaal