Stranieri

Chipciu, doua pase de gol pentru Anderlecht. Stanciu rateaza trei ocazii la debut

Fostii stelisti Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu au fost titulari la Anderlecht, duminica seara, in meciul sustinut pe teren propriu contra liderului Charleroi.

Anderlecht a revenit de la 0-1 si s-a impus in final, cu 3-2, iar doua dintre pasele de gol au fost oferite de Chipciu.

Dupa o prima repriza slaba in care au primit gol de la Bakar, cei de la Anderlecht au jucat mult mai bine in partea secunda si au marcat trei goluri in 11 minute.

Teodorczyk a egalat in minutul 57 din pasa lui Chipciu, pentru ca noua minute mai tarziu atacantul polonez sa contribuie decisiv la reusita lui Hanni.

Chipciu a oferit o noua pasa decisiva in minutul 68 pentru golul de 3-1 reusit de Tielmans si a ramas pe teren pana la finalul intalnirii de pe Constant Vanden Stock.

Stanciu s-a zbatut mult si a ratat trei ocazii de gol, dintre care cea mai clara in minutul 65. Jucat prea putin de coechipieri in prima repriza, Stanciu s-a implicat mai mult in meci in partea secunda.

In cele din urma a fost inlocuit cu Deschacht cand mai erau cinci minute pana la final.

Charleroi a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Tainmont din minutul 75 si cu toate acestea a redus din diferenta in prelungiri prin Baby.

Anderlecht ramane fara infrangere dupa sase etape si ocupa locul doi in clasament la un punct in spatele liderului Waregem.



Chipciu, doua pase de gol pentru Anderlecht. Stanciu rateaza trei ocazii la debut