Stranieri

Ce număr va avea Radu Drăgușin la Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/FabrizioRomano

În așteptarea prezentării oficiale a lui Radu Drăgușin s-a aflat ce număr va purta internaționalul român la gruparea londoneză.

• Tottenham, devoratoare de români de-a lungul istoriei 

Radu Drăgușin va evolua cu numărul 6 pe tricou, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Cu numărul 6 a jucat și Vlad Chiricheș la Tottenham în cele două sezoane petrecute pe White Hart Lane, între 2013 și 2015.

Gruparea londoneză a plătit clubului italian Genoa suma de 25 de milioane de euro, plus alte cinci milioane de euro reprezentând diverse bonusuri de performanță. Tottenham va ceda și un jucător sub formă de împrumut în tranzacția care include transferul lui Drăgușin.

Pentru Genoa această mutare reprezintă o afacere extrem de profitabilă, în vara lui 2023 Drăgușin fiind transferat de la Juventus pentru doar 5.5 milioane de euro.

Drăgușin a devenit odată cu acest transfer cel mai scump jucător român din toate timpurile, devansând trecerea lui Adrian Mutu de la Parma la Chelsea în 2004 pentru 19 milioane de euro.

Înaintea lui Drăgușin la Tottenham au mai evoluat alți trei jucători români de-a lungul timpului: Ilie Dumitrescu, Gheorghe Popescu și Vlad Chiricheș.

Salariul lui Drăgușin la Tottenham este de 3 milioane de euro pe sezon.



Ce număr va avea Radu Drăgușin la Tottenham