Stranieri

Budescu, prezentare spectaculoasa la Al Shabab. L-au imbracat in print saudit!

Sursă foto: twitter.com/AlShababSaudiFC

Constantin Budescu a avut parte de o primire speciala la Al Shabab, noul sau club dupa plecarea de la FCSB.

Imbracat intr-o vestimentatie traditionala pentru zona araba, Budescu a descins la baza de pregatire a celor de la Al Shabab la volanul unui Jeep Grand Cheerokee model 2018.

Prezentarea a continuat cu Budescu pe terenul de joc in echipamentul clubului saudt cu numarul 10 pe tricou. Internationalul roman a jonglat cu mingea si a executat cateva scheme prin care sa le ia ochii sauditilor.

Intre timp, FCSB a anuntat oficial despartirea de Budescu.

”FCSB anunţă oficial transferul lui Constantin Budescu la gruparea saudită Al Shabab Riad.

"Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a semnat joi seară contractul cu noul sau club şi se adaugă, astfel, listei de jucători care au părăsit clubul nostru în această vara: Eduard Stăncioiu, Ionuţ Larie, Valerică Găman, Artur Jorge şi Cristian Tănase, cărora FCSB le mulţumeşte pentru contribuţia avută în sezonul 2017-2018.

"Constantin Budescu a reuşit, în sezonul petrecut la echipa noastră, să înscrie 13 goluri şi să ofere 12 pase de gol în toate competiţiile, fiind votat “Fotbalistul Anului 2017” atât la Gala Fotbalului Românesc, cât şi la “Premiile AFAN”, precum şi “Jucătorul Etapei” în UEFA Europa League în două rânduri. De asemenea, acesta a fost votat “Fotbalistul Anului 2017” în Anchetă Gazetei sporturilor”, se arata in comunicatul publicat de FCSB pe contul oficial de Facebook.



Budescu, prezentare spectaculoasa la Al Shabab. L-au imbracat in print saudit!