Stranieri

Maxim a fost integralist contra Borussiei Dortmund

Alexandru Maxim este unul dintre cei mai bine cotati jucatori romani ai momentului. Evolutiile sale bune din Bundesliga l-au adus in atentia marilor cluburi din Germania si nu numai. Presa engleza vorbeste de interesul celor de la Liverpool, iar Marcel Raducanu spune ca Maxim se afla in atentia celor de la Borussia Dortmund, chiar adversara lui Stuttgart de vineri seara.

FINAL Borussia Dortmund - VfB Stuttgart -1 (Sokratis 18', Reus 21', Lewandowski 55', 56', 72', Aubameyang 81' / Haggui 13')

81 - Dezastru pentru Stuttgart. Aubameyang inscrie cu un lob norocos.

76 - Maxim se accidenteaza in duel cu Lewandowski. Ramane intins pe gazon, dar dupa cateva minute se ridica si continua partida.

72 - Hattrick reusit de Lewandowski. Mingea revine din bara fix in piciorul atacantului polonez si acesta nu-l iarta pe Ulreich.

56 - Lewandowski face dubla in doar trei minute profitand de apatia defensivei lui Stuttgart.

55 - Borussia se distanteaza pe tabela prin reusita lui Lewandowski. Pasa geniala oferita de Reus cu calcaiul.

53 - Lovitura libera pentru Stuttgart din 17 metri. Maxim confisca balonul, insa suteaza peste poarta. Urla de frustrare mijlocasul roman dupa ratarea executiei.

21 - Borussia intoarce scorul prin Reus. Patrunde pe stanga, scapa din marcajul lui Haggui, si suteaza la coltul lung.

18 - Grecul Sokratis egaleaza cu o lovitura de cap tot in urma unei faze fixe. Foarte periculos la jocul aerian jucatorul elen.

13 - GOL Stuttgart. Maxim paseaza decisiv pentru reluarea lui Haggui si acesta pune mingea la vinclu cu o lovitura de cap din centrul careului. Intreaga echipa a lui Stuttgart s-a dus sa-l fericite pe Maxim.

11 - Lovitura libera pe care o executa Maxim. Senzatia este ca a ratat executia pentru ca mingea s-a dus pe scurt la prima bara. Resping fundasii Borussiei.

5 - Maxim ofera o prima pasa ofensiva pentru Werner. Acesta este intampinat de Sokratis care strange in careu si blocheaza actiunea lui Stuttgart.

21:31 A inceput meciul. La BVB titular in aparare este grecul Sokratis Papastathopoulos, jucator pe care tricolorii il vor intalni la barajul cu Grecia.

Alexandru Maxim este titular in linia de mijloc a lui Stuttgart.



Maxim a fost integralist contra Borussiei Dortmund